Корпоративната мисия на Deutsche Bahn

Кои сме ние?

Ние сме водеща компания в сферата на мобилността и логистиката на глобално ниво.

1.1.Ние успешно развихме нашата компания и я подготвихме за още по-добро бъдеще.

1.2.Ние непрекъснато развиваме логистични и мобилни решения – на локално, национално и глоблно ниво като интегрирана компания, а железницата е гръбнакът, на нашето развитие.

1.3.Ние работим с транспортните мрежи на бъдещето, транспортирайки хора и превозвайки товари в завършени (от край до край) логистични вериги.

1.4.Ние имаме водеща роля в глобален мащаб във всички индустрии, в които оперираме.

Каква е нашата цел?

Ние се превръщаме във водещата компания в сферата на мобилността и логистиката на глобално ниво.

2.1. Ние се стремим развитието ни да кореспондира с икономическите, социалните и екологичните измерения на устойчивото развитие. Ние се стремим да балансираме тези измерения на нашата дейност, за да осигурим устойчив успех на бизнеса на нашата компания, както и одобрението на обществото.

2.2.Икономически: Като печеливш лидер на пазара ние предлагаме на нашите клиенти първокласна услуга, свързана с най-добрите решения от гледна точка на мобилност и логистика.

2.3.Социални: Като основен работодател в Германия и в други страни, ние печелим и изграждаме лоялност с квалифицирани служители, които работят за Дойче Бан и неговите клиенти.

2.4.Екологични: Като еко-пионер, нашите продукти поставят стандартите за ефективното използване на ресурсите

Как ще го постигнем?

Ще убедим нашите клиенти, служители и инвеститори.

3.1.Клинтоориентиран подход: Ние поставяме нашите клиенти и техните нужди на първо място, защото доволните клиенти са базата на успехите на нашата компания. Нашите клиенти ни избират заради висококачествените ни продукти, конкурентни цени и сигурни и надеждни услуги.

3.2. Успешен икономически модел: Ние се стремим да увеличаваме важността на нашата компания, за да имаме достъп до капиталовите пазари и да си подсигурим бъдещи инвестиции.

3.3.Ориентирани към бъдещето: Ние предлагаме гъвкавост, желание да се учим, внимание към качеството, както и да задаваме въпроси и да продължаваме да се развиваме; следователно, ние предлагаме мотивираща работна среда и възможност на всеки да стане част от успехите на компанията. Иновативните решения създават нови пазарни възможности.

3.4.Сътрудничество: Ние работим извън функционалните граници и деления, за да постигнем нашите споделени цели. Ние разбираме, че удовлетворените служители създават условията за удовлетворяване на клиентите и въобще за успех в бизнеса.

3.5. Отговорност: Ние се стремим да бъдем давани за пример като се основаваме на принципите на интегриран подход и внивание към нуждите на нашите акционери. Ние сме социално ангажирани и се виждаме като компания – пионер в придвижването с ключова отговорност към климата и околната среда.

DB Mission

 

Tagged , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: